Muzičke gošće: Ana Ćurčin i Milena Jančurić | ep217deo09

Muzičke gošće: Ana Ćurčin i Milena Jančurić
24 minuta sa Zoranom Kesićem - 217. epizoda, 9. deo

Коментара

 1. Dule Boscanin

  Dule BoscaninПре 2 месеца

  sta je sa novom 218 epizodom

 2. jasmina jaca

  jasmina jacaПре 2 месеца

  Za ovu damu veliki lajk ,fantastična Ana

 3. GM Kid Radja

  GM Kid RadjaПре 2 месеца

  Zašto sam prestao dobijat videa od Kesića i Ivanovića?

 4. Hyper Borea

  Hyper BoreaПре 2 месеца

  Alo đe nova epizoda?!

 5. Vanja Sa

  Vanja SaПре 2 месеца

  Kesiću brinemo, javi se....

 6. Moha H

  Moha HПре 2 месеца

  Ponedjeljak 23.11.2020. sati 13:47! Sta se desava?

 7. Jillimy Jilikers

  Jillimy JilikersПре 2 месеца

  Kaki

 8. Dragoljub Pavicevic

  Dragoljub PavicevicПре 2 месеца

  Sta je sa 218 ?

 9. Faco Grof

  Faco GrofПре 2 месеца

  Kesicu molimte celu emisiju stavi na yutub jel radim subotom nemogu da gledam na tv poz najbolji si

 10. Milos Jovicic

  Milos JovicicПре 2 месеца

  Ne moras da gledas, prvo da odradis jedno 2 nedelje pravopisa i gramatike a onda mozda i pogledas nesto. Molim te se pise odvojeno kao ne mogu se pise odvojeno.

 11. Dejan Milovanović

  Dejan MilovanovićПре 2 месеца

  Ja skrećem pažnju na to da TV nisam upalio preko 20 godina, na youtube sam gledao samo Kesića, pre je bila cela epizoza -ok. Posle toga iseckana epizoda ali na delove, 1 deo, 2 deo... a sada kada se pojavilo ovo zlo kao što drugi rade - prvi dan - drugi deo, drugi dan - 4 deo, treći dan - prvi deo... ja sam prestao da gledam i kesića jer nemam toliko pamćenje da znam šta sam gledao a šta nisam kad ne ide po redu. Sve ovo da kažem u krajnjem slučaju i neka bude OK, verovatno na taj način skupljaju veću gledanost, ali neka barem na kraju sve te zavrzlame izbace celu epizodu bilo bi fer. Eeee, a ovako odgledam samo ono što mi youtube predloži a to su jedna do dve epizode u celoj nedelji. Porazgovarajte malo o tome.

 12. Dejan Milovanović

  Dejan MilovanovićПре 2 месеца

  @LinQ Yu Ne znam, kad je počela ova sezona nisam mogao da pohvatam epizode. Pogledaću ponovo.

 13. LinQ Yu

  LinQ YuПре 2 месеца

  Izvinite gospodine ali kao prvo sve ste pogrjesili odprilike sto ste rekli. U subotu izadje jedan dio ili dva ako se pomaze djeci a ponedeljak izadje cjela emisija: "BESPLATNO" Moramo biti razumni dali vi placate kesica i njegovu ekipu? ne neplacate. zato bar budite razmni jer on i svi njemu bliski u emisiji zive od toga da bi se prvo na televizoru gledalo radi reklama. I naravno onda repriza ako je ima uopste. ali ako je nema oni znaju zasto su tako morali napraviti. a vi ako radi samo tog razloga necete vise gledati najbolje satiricara u regiji a rekao bih i dalje. onda nemojte gledat niste ga ni zasluzili. Bilo bi vam pametno da malo naucite koristit you tube kad vec ne gledate tv, ni ja ga negledam ima sigurno 15g. ali bar sam skonto gdje da kliknem kad hocu gledat cjlu epizodu a to vam je red nize kad idete na videos. Stvarno ponekad su ljudi toliko nezahvalni jos sami kazete gledate samo kesica . Jel to trebala bit neka pretnja kao ako ne napravis opet kao sto je bilo prije 10 g neces vise gledat ma necu te ni persirat vise sram te bilo bre jado nezahvalni lik je promjenio 3 tv kuce od tad svoju krv od posla je dao da vama malo otvori oci i da nas cesto bas ljepo nasmije duhovito mastovito i sa puno ljubavi sto se pimjeti u svakoj emisiji koja od prvog djela nije imala pad kvaliteta. KESICU Zelim da ti se zahvalim za sve ove silne godine i naravno cjelom teamu. puno pozdrva dobri nasi momci i djevojke ak ima koja :) Al stvarno i ja se nadam da ce brzo doci nova epizoda ;) opet vjerujem vam da ce doc sto prije moguce peace

 14. Dragan Mitrovic

  Dragan MitrovicПре 2 месеца

  Kakve su ovo kokoške kad dolaze kod ove budale?

 15. haš Hasan Elkasovic

  haš Hasan ElkasovicПре 2 месеца

  Bravo cure

 16. Slagjan Velkovski

  Slagjan VelkovskiПре 2 месеца

  Kakve curice dame klasa

 17. Urosh Uchiha Novakovic

  Urosh Uchiha NovakovicПре 2 месеца

  0:20 to je zbog komentara od prosle nedelje kad je Bozo bio gost. I nek ste objasnili tim tastatura ratnicima koji nisu mogli sami da skontaju.