Analitičar: Andrej Ivanji | ep221deo07

Analitičar: Andrej Ivanji
24 minuta sa Zoranom Kesićem - 221. epizoda, 7. deo

Коментара

 1. Stray

  StrayПре 10 дана

  Šapić je neka nova verzija Čede Jovanovića.

 2. Aleksandar Terzić

  Aleksandar TerzićПре 25 дана

  Pogledam Kesica prvih 10 min i kad dodju gosti, ugasim...

 3. vroskk ghagg

  vroskk ghaggПре 27 дана

  Lepo radite vas zadatak.

 4. Stray

  StrayПре 27 дана

  Kako vas nije sram tako govoriti o svetom vođi Vučiću? Jel vi znate da je on najlepši? I prije nego kažete, da, lepši je od Tadića. Nije lepo da takvog lepotana ocrnujete po intrententu. SRam vas bilo. A onaj iz beograda je dobar kada priča o Taltatlatavić ali vučić je dobar i lep. Sram vas bilo. I šta je problem sa polom? Pola mek kartnija je bolje nego ništa? Njegova polovica je bila dovoljna bitlsima a tebi kesiću kao nije? Eto sad svi možete videti koji su ovo botovi.

 5. Verka Knezevic

  Verka KnezevicПре 27 дана

  Ili strah koliko kosta vladavina SNS-a

 6. ivan milicevic

  ivan milicevicПре 28 дана

  Dva anonimna nistavila ismejavaju legendu srpskog vaterpola. To moze samo u zemlji Srbiji.

 7. neven02

  neven02Пре 28 дана

  Sapic je gori i od Lukasa jer od njega se ocekivalo nekakvo normalno ponasanje, zato i je jos vise razocarao! Moralna nula.

 8. slobodan knezevic

  slobodan knezevicПре 29 дана

  Ima li neke vakcine protiv ovih "add" svaki minut.

 9. kapetan dijabola

  kapetan dijabolaПре 28 дана

  Ima, "premium" vakcina.

 10. ZORAN zubovic

  ZORAN zubovicПре 29 дана

  Tako nama i treba....a ne zelimo da uzmemo puske pa bandu lopovsko.izdajnicku ubijati i pobiti !!!!!!

 11. Boljegrob Negorob

  Boljegrob NegorobПре месец

  Sapic je potpuno sad nikad nemoze dobiti glas Umesto da je napredovao pa svake godine da dobije vise i vise glasova

 12. darko jankovic

  darko jankovicПре месец

  Ponekad se setim tih starih Srba, seljaka, koji su gradili ovu zemlju, branili ovu zemlju, dali zivote za nju. Setim se govora majora Gavrilovica, junaka, domacih, stranih poput Arcibalda Rajsa, koji su bolje shvatili nas, mane i vrline. Burzoazije koja se od tog vremena siri poput kuge da ih danas narod ne moze zadovoljiti placanjem haraca, previse ih je, a premalo onih prostih, spremnih da kazu sta misle, da stanu iza svojih reci i dela, ne plaseci se za posao, ne plaseci se da li su podobni da upisu dete u vrtic... Pa preci su dali zivote, a mi? Mi smo gori od janjicara. Da li smo dostojni ove zemlje, ovih gradova, ovih zivota, naziva Srbi?

 13. milevaindia

  milevaindiaПре месец

  Ju odvratnog Šapića. A i ko to nije video pre, pa to je vrištalo iz njega.....

 14. Bojan Petrovic, senior physical therapist

  Bojan Petrovic, senior physical therapistПре месец

  Evo ga ovaj cool novinar sa tikovima u ramenima i vratu

 15. Boljegrob Negorob

  Boljegrob NegorobПре месец

  Nama ne treba vakcina protiv korone Treba nam vakcina protiv vlasti i da se osvestimo

 16. Boljegrob Negorob

  Boljegrob NegorobПре месец

  Za tri godine ce saznati cena Cena je za spomenik 3 godine budjeta Srbije

 17. leiv972

  leiv972Пре месец

  Sapicu, molim te, ZACEPI

 18. Prolece Leto

  Prolece LetoПре месец

  Bred pit

 19. Hi Divna kastratovic

  Hi Divna kastratovicПре месец

  Cvetni trg izgleda kao pisoari u staklu

 20. Predrag Nikolic

  Predrag NikolicПре месец

  😂😂😂😂Vesić je u Istoriji Srbije SFRJ najvise kaldrme prepakovao u BG i okolini 😂😂😂kreten običan nezna da ce vratiti sve kad zapale mentori!!!

 21. Čuljko Čuljkovci

  Čuljko ČuljkovciПре месец

  Poštovaani Andreju,potpuno si u pravu. Vesić gradi. KIČ Dubajiia i arhitekturu mnogih evropskih gradova,sa alumin fasadama. U Evropi počinjemo da prikrivamo "moderne" fasade. Ummesto da se upotrebi hrast (i obnavlja šuma) on gggradi a mi ih rušimo.(Privremeni hiit extra mini suknjica).

 22. Mariusz Barcin

  Mariusz BarcinПре месец

  Ova emisija vraca nadu u Beograd i Srbiju

 23. stojko tvrdi

  stojko tvrdiПре месец

  Ogledalo Srbije je SNS,nazalost.I kad ode Vucic nece se puno promjeniti.

 24. Pod Razno

  Pod RaznoПре месец

  ....kad plivac zaroni do DNA.....

 25. pokermanermarko

  pokermanermarkoПре месец

  Vakcinisanje protiv CEGA?LUDORIJA.NECU VAKCINU.

 26. dimitrije radak

  dimitrije radakПре месец

  Ej pa moze Lukas? Ionako je u vlast usao ko je hteo. Pa ajd kad bal nek je bal. Mozda se onda u nekom trenutku ljudima i smuci... a i Aca je bez posla. Presla ga korona.

 27. Zadnje Vreme

  Zadnje VremeПре месец

  Sud Kao što postoje materijalni sudovi (čaše,flaše...) postoje i duhovni sudovi(kad sudimo povodom nečega). Hristos je uzeo čašu, materijalni sud u kome se nalazilo vino, opojno sredstvo, pokazujući da kad pravo sudimo mi pijemo Ljubav, Duhovno opojno sredstvo. A kad loše sudimo mi pijemo silovita pića, gnev, bes, zlobu,ljutnju itd. Sve su to osećanja(emocije). Sa lošim sudovima mi pijemo loša osećanja a kada pravedno sudimo mi pijemo dobra osećanja, osećanja radosti. Pijte iz nje svi; kaže Gospod pozivajući nas da sudimo pravo i da pijemo Ljubav Božiju koja je krv Božija. Kažem vam pak da neću odsad piti od ovoga roda vinogradskoga do onoga dana kad ću piti s vama novoga u carstvu oca svojega. Po mateju 26.29 Ovom rečju Gospod nam skreće pažnju na jedno drugo vino koje se pije u Carstvu Nebeskom, a to vino je Osećaj ljubavi prema bližnjima. A za Carstvo Nebesko kaže da ono nije daleko, ono je tu u nama. Što će reći da ako budemo naučili da vladamo svojim carstvom misli i sudeći ispravno mi ćemo naslediti carstvo još ovde na Zemlji i pićemo Vino ljubavi, krv Hristovu, jer on živi u nama kao Istina i daje nam svoju duhovnu krv kao pravo piće, kao novo vino. Sveti Aranđeo Mihailo. Naši ime Mihail prevode kao: Ko je kao Bog? Međutim pošto je ime oznaka karaktera trebalo bi da se prevodi kao: Onaj ko je kao Bog. Na ikoni on u desnoj ruci drži mač a u levoj su mu terazije. Desna ruka predstavlja duhovno i u pitanju je Mač Istine, a leva ruka predstavlja materijalno i tu vaga predstavlja pravdu. Zanimljivo je da se na Ruskom istina kaže Pravda. A to nije nimalo čudno jer pravda izvire iz istine. Sistem naših uverenja, ubeđenja, raznih iskustava čini našu Istinu, i iz te istine izvire naš Sud kad sudimo o stvarima koje nam se dešavaju. Uz Sud idu i osećanja pa kakav nam je Sud takva ćemo i osećanja imati. Dalje; Sv. Duh razume naša osećanja i ona su mu gradivni materijal na osnovu koga on kreira našu sudbinu. Tako da sudbina pošto je posledica našeg suda nije ništa drugo nego pravda koju smo dobili za naš sud kojim smo sudili. Tako da se na ikoni Sv, Aranđela Mihaila lepo vidi kako materijalni svet izvire iz duhovnog. Iz desne ruke gde je mač istine izvire i prelazi u levu ruku, gde vaga simboliše pravdu, našu sudbinu koje smo sami tvorci kroz sud kojim sudimo. Ako vam se svidela ova priča potražite na mom Jutub kanalu ima još puno toga. “Zadnje Vreme” je ime kanala, a u kartici DISKUSIJA ima još mojih tekstova Hvala

 28. Branko Savic

  Branko SavicПре месец

  Kesicu gotivio sam te ali ti si licemer zasto ne osudi Sergeja a sada pljujes po ikoni vaterpola dok je tebe i ovakvih politicara nikada nam nece biti bolje opusti se i budi realan i objektivan a ne prodana dusa treba da napadas sve ali bas sve od Vucica pa do..

 29. Branko Savic

  Branko SavicПре месец

  @P.V. S Ja samo hocu da kazem da su svi politicari lopovi i smece pocev od Vucica pa do Djilasa a Kesic i Ivanovic su prodane duse uvideces i sam zivela normalna Srbija be politicara oni su govana

 30. P.V. S

  P.V. SПре месец

  To što je ikona?, ( u svakom slučaju za naš hol slavnih vaterpolista) ne opravdava njegovo delovanje kao čoveka, gde je debelo podbacio zarad privilegija. Bože, ima li iko od simpatizera sns-a imalo mozga? Kako je moguće da su svi već genetski usvojili mantru da je u svemu što nije po volji mafijaškog im šefa krivac Đilas? Informer, Kurir, Alo, Republika, Srbiha danas, pisani i Pink, Happy, B92, Studio B, Kopetnikus... TV mediji sa svojim podrepaškim pisanjem i emisijama su vrh? Ovakva skupština nije pišanje po onome za šta ste gladali, moraku, etici?

 31. Darko Simovic

  Darko SimovicПре месец

  Naravno treba sve osuditi, bez izuzetka, ali kako da pljuje Djilasa i ekipu kad je na njihovoj televiziji..

 32. Gordana Lienkamp

  Gordana LienkampПре месец

  Sacuvaj nas, Boze naprednjacke etike narocito estetike! Bravo za gosta 👍

 33. manja

  manjaПре месец

  E, Sapicu, Sapicu. Sad si sebe srozao do dna. Rec "ravnopravno" si shvatio na pravi nacin. Sramota!

 34. Peki Leki

  Peki LekiПре месец

  Kesiću, što nisi pozvao kolegu sa televezije Darka i njegovog saborca Marka? Satanizacija njih je ok jel Kesiću? Što njih nisi pozvao da ti budu analitičari da se i njihov glas čuje? A da pozoveš onu spodobu što nosi haljinu i rogove da promoviše koncert dok je svima sve zabranjeno zbog korone, to si mogao jel Kesiću? A šta se desilo sa tobom Kesiću? A čiji si ti Kesiću? Ovo što upravo napisah očajno zvuči, ali se jedino neko zavereništvo nameće kao pravac razmišljanja, kolegijalnost, ljudskost i potreba za istinom i pravdom u tvom slučaju definitivni više nije dragi moj Kesiću... Propade ti dragi moj Kesiću, ništa ti drugačiji nisi od onog cirkusa u skupštini, samo sviraš drugu melodiju..... cccccccc..... Pozdrav Kesiću i srećan ti put...

 35. Milo Oggy

  Milo OggyПре месец

  Ok, Peki je mozda malo preterao jer svi znamo da je Kesic jedan od retkih koji ih je podrzao kad su bili zabranjeni. Mada je i meni cudno sto niko ne stane italien njih dok ih hunta napada.

 36. Aleksandar Petrovic

  Aleksandar PetrovicПре месец

  Psihicki poremecena osobo bezi odavde. Nije ovde mesto za djubre

 37. T M

  T MПре месец

  peki leki.. pa da, po ovom komentaru mislim i da jesi za peki leki

 38. Mato Pavicevic

  Mato PavicevicПре месец

  Mogli bi ste malo da imate i samilosti Zorane - pa upravo u toj istoj skupstini (tzv Parlamentu) o vasoj emisiji se u detalje raspravlja. (Ovo Zorane imenom me vec odaje tacnije - koliko sam i sa ovih daljina "budni cekalac" svake subote - pa kao jo-jo od smeha do po koje suze). Gospodine Kesicu, pa oni cerece vasu emisiju "mesarski" kao ONO u vidu poslanice pre neki dan!!! Crna Crna u Crnom (ime sam zaboravio)(i detalj kako samo mase sapicom skupljenih prstiju Zekic skola - bice i ona u REM-) Samo napred!!! Svim vasim saradnicima i Vama SKIDAM KAPU sa zeljom za dobro ZDRAVLJE I ZDRAVLJE A NARAVNO I BERICETA koji sa svima nama raskalasno delite. Mato Pavicevic, Perth Australija

 39. Les Paul

  Les PaulПре месец

  Ivanji je genije

 40. Čuljko Čuljkovci

  Čuljko ČuljkovciПре месец

  Ima prejaak pedigre. Otac mu je sjajan. Ja bih ga pozdravio (ako je živ).

 41. Kralj Petar

  Kralj PetarПре месец

  👍

 42. bobi7 tanevski

  bobi7 tanevskiПре месец

  Citajte BIBLIJA (Kniga Otkrovenje 13 : 16-18) i po Cenu Zivota NE prihvatajte nikakav Dnk Mikro Cip (ID 2020 - Vakcina) u vase Telo !

 43. ProWrestling & Ultras Croatia

  ProWrestling & Ultras CroatiaПре месец

  @Ivana Goljovic Nije ograničen već ima svoje shvaćenje globalne politike...

 44. ProWrestling & Ultras Croatia

  ProWrestling & Ultras CroatiaПре месец

  @Ivana Goljovic "Ne, gubi se." Bez zareza ispada kako govoriš da se ne gubi odavde...

 45. Niko KaoJa

  Niko KaoJaПре месец

  @G-0- Five pa za vas nevernike verujem da nista nije sigirno a ni sveto. A koji si ti faktor druze? I ustalom ako smatras da sam(sta god) zasto se uopste i trudis da komentarises? Nisi nista drugaciji.Smeta vam jer spominjem Boga i Bibliju.Odma se ljutite,pomolicu se i za vase gresne duse,a i vama bi bilo bolje da ucite Bozije reci i zakone,trebace vam uskoro.

 46. G-0- Five

  G-0- FiveПре месец

  @Niko KaoJa "samo sam stao na stranu coveka koji je pokusao slepce da opameti,uputi,posavetuje" .. po cemu ti eto znas sta je istina a sta laz? Mozda si ti bez ociju razuma i na krivom putu. Ko garantuje da si ti upravu? Sta se prosipas.

 47. Niko KaoJa

  Niko KaoJaПре месец

  @Nechastivi ne namecem ja nikom nista,samo sam stao na stranu coveka koji je pokusao slepce da opameti,uputi,posavetuje jer ga vredjaju bez razloga. A koji si ti moj pametni?! I sto se ti javljas kad nemas veze sa Srbijom. I da ona jeste slepa i ostace nazalost takva. Sve najbolje.

 48. Natasa Perun

  Natasa PerunПре месец

  Šapić 'potopljen' zauvek! 🤮🤽🏻‍♂️👿🤮

 49. kapetan dijabola

  kapetan dijabolaПре 28 дана

  @Mato Pavicevic Sljapic!

 50. kapetan dijabola

  kapetan dijabolaПре 28 дана

  Nije on potopljen, sam je potonuo.

 51. Mato Pavicevic

  Mato PavicevicПре месец

  Nije potonuo Natasa - on sada samo "sljapka" po plicaku sopstvenog uma i edukacije!